Rabobank

Rabobank Drechtsteden

De coöperatieve Rabobank helpt ondernemers met de uitdagingen en kansen van deze tijd. Dat doen we met kennis, netwerken en financiële oplossingen rondom circulair ondernemen, digitalisering & innovatie en duurzaam bouwen. Om concurrerend te blijven, moeten ondernemers en sectoren immers mee met de transitie naar een nieuwe economie – een economie waarin thema’s zoals circulair ondernemen, digitalisering, innovatie, duurzaam bouwen en internationalisering de boventoon voeren.

Juist nu is het belangrijk om te blijven investeren in duurzaamheid en te zorgen dat je als ondernemer klaar bent voor de toekomst! Als coöperatieve Rabobank willen wij samen met ondernemers en partners de noodzakelijke transitie naar een meer duurzame maatschappij versnellen. Duurzame ontwikkeling is van namelijk van wezenlijk belang en (herstel)plannen vanuit Europa en Nederland sturen op duurzame groei.


Mogelijkheden en programma’s
Rabobank biedt ondernemers verschillende programma’s, instrumenten en financieringsmogelijkheden aan die specifiek gericht zijn op duurzaam ondernemen. Voorbeelden zijn de Rabo Impactlening – Rabobank, de Rabo Circulair Ondernemen Desk en de Rabo Duurzame Innovatieprijs.

Contact met de Rabobank
Rabobank heeft in de regio een team van specialisten die je graag helpen bij de verduurzaming van jouw onderneming. Heb je vragen en wil je graag aan de slag? Neem dan contact met ons op via www.rabobank.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud