Kijk binnen bij andere ondernemers

Duurzame Bedrijven Dagen van 14 tot en met 28 november 2024

Tijdens de Duurzame Bedrijven Dagen openen duurzame bedrijven in Nederland hun deuren voor andere ondernemers. Je krijgt de eerlijke ervaringsverhalen en handige tips over het verduurzamen van je pand te horen. Bijvoorbeeld hoe je de energierekening van je bedrijfspand kunt verlagen.

Hoe werkt het?

  • Bekijk alle bedrijven die open gaan, kies een bedrijf uit dat je interessant vindt en schrijf je in.
  • Na inschrijving ontvangt het bedrijf een bericht en rekenen ze op je komst. Het kan handig zijn om alvast een berichtje achter te laten waarin je laat weten waarom je het bedrijf gaat bezoeken of met de vragen die je al hebt.
  • Je doet nieuwe kennis op op een ontspannen en laagdrempelige manier, bijvoorbeeld tijdens een rondleiding. Het is tevens een moment dat nieuwe (netwerk)mogelijkheden kan bieden.
  • Tijdens het bezoek kun je al je vragen stellen. Na een bezoek zit je vol met nieuwe kennis en handige tips waar je zelf mee aan de slag kunt.

Het hele jaar

Niet alleen tijdens de Duurzame Bedrijven Dagen, maar ook de rest van het jaar kun je inspiratie opdoen voor een duurzaam bedrijfspand. Bekijk de bedrijven en ontdek wat anderen hebben gedaan aan hun pand. Via de stel-een-vraag-knop kun je eenvoudig een vraag stellen aan het bedrijf dat je interessant vindt. Bijvoorbeeld over de warmtepomp die ze hebben laten plaatsen, het groendak of de isolatie.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Duurzame Bedrijven Dagen 2024? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande button.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud