Duurzame Bedrijven Route bij netwerkevent Koploperproject

Dinsdag stonden we met onze stand op het netwerkevent Koploperproject in Schouwburg De Lawei! Daar kwamen meer dan 120 bevlogen ondernemers samen om elkaar te ontmoeten en om kennis en inspiratie op te doen over duurzaam ondernemen.

Maatregelen die voorbijkwamen, gingen bijvoorbeeld over het vergroenen van je bedrijventerrein en over afvalstromen/zakelijk afval scheiden. Prachtig om te zien hoeveel goede stappen hierin zijn gezet. Een aantal bevlogen ondernemers mogen we straks ook verwelkomen bij de Nationale Duurzame Bedrijven Route met hun eigen bedrijfsprofiel!

Podium voor ervaringsverhalen
De Duurzame Bedrijven Route is netwerkpartner van het Koploperproject. Daar waar het Koploperproject vooruitstrevende mkb-ondernemers en andere organisaties helpt om duurzamer te gaan ondernemen, biedt de Duurzame Bedrijven Route het podium voor al deze inspirerende ervaringsverhalen! Inmiddels staan er meer dan 130 bedrijven op de Duurzame Bedrijven Route.

Het Koploperproject organiseerde het netwerkevent – in samenwerking met hun alumninetwerk Het KANNN – voor alle deelnemers aan één van de Koploperprojecten die de afgelopen 13 jaar zijn uitgevoerd.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud