De Duurzame Bedrijven Route is verplaatst naar het najaar van 2023.
Meer informatie over het evenement volgt t.z.t.

Een kantoorpand naar minimaal energielabel C, een duurzaam wagenpark of alternatieve grondstoffen in het productieproces? Op het onafhankelijke Platform Duurzame Bedrijven staan ervaringen met duurzaam ondernemen centraal. Zo vind je hier een overzicht van allerlei duurzame bedrijven, variërend in grootte, sector en regio. Deze bedrijven laten zien met welke duurzame toepassingen zij ervaring hebben en hoe hen dit bevalt.

Ondernemers die zelf ook aan de slag willen met duurzaamheid in het bedrijf, kunnen de tips, ideeën en aanbevelingen van de deelnemers goed gebruiken. Zij kunnen inspiratie opdoen op de bedrijfspagina’s of eenvoudig contact opnemen met de ondernemers via het contactformulier bij het bedrijf. Door ervaringen te delen, kunnen ondernemers sneller verduurzamen en kostbare tijd en middelen besparen.

Activiteiten
Door het jaar heen organiseert Platform Duurzame Bedrijven verschillende activiteiten, waaronder bijvoorbeeld de Duurzame Bedrijven Route. Het doel van alle activiteiten is om ondernemers met elkaar in gesprek te brengen over duurzaamheid.

Om activiteiten te organiseren, werkt Platform Duurzame Bedrijven samen met gemeenten, provincies en lokale overheden. Zij bieden financiële ondersteuning bij de organisatie en ontvangen communicatiemiddelen om over de activiteit te kunnen communiceren.

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen