Aan de slag met Platform Duurzame Bedrijven

Nu de energieprijzen door het dak gaan en praktisch alle bedrijven aan de slag moeten met duurzaamheid, kunnen ondernemers elkaar helpen. Waar een ander bedrijf nog op zoek is naar de juiste aanpak, heb jij misschien al ervaring! Bij Platform Duurzame Bedrijven zorgen we ervoor dat jouw kennis zichtbaar wordt en andere bedrijven hier tips en inspiratie uit kunnen halen. Drie manieren waarop we dat aanpakken:

1. Voorbeelden en tips van andere bedrijven

Op het platform vind je een overzicht van allerlei duurzame bedrijven, variërend in grootte, sector en regio. Zij laten zien met welke duurzame toepassingen zij ervaring hebben en hoe dit hen bevalt. Hier vind je ook waardevolle tips, ideeën en aanbevelingen.

Heb je een vraag over een duurzame toepassing? Je kunt eenvoudig contact opnemen met de ondernemer via het contactformulier op de bedrijfspagina.

2. Jouw duurzame bedrijf op de kaart

Wij helpen je om jouw kennis en ervaringen met duurzaam ondernemen met anderen te delen. Zo zet je jouw bedrijf op de kaart als een ‘duurzame onderneming’ en kunnen andere ondernemers contact met je opnemen bij vragen. Daarnaast ontvang je een communicatiepakket waarmee je via jouw eigen kanalen kan communiceren over duurzaamheid. Laat jouw gegevens hier achter, dan zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf online komt!

3. Blijf op de hoogte

Er gebeurt ontzettend veel op het gebied van duurzaamheid: wat tien jaar geleden duurzaam was, is nu misschien al wel weer achterhaald. Waar jij zelf ook staat, via Platform Duurzame Bedrijven blijf je op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving, interessante innovaties en inspirerende verhalen van bedrijven. Volg ons op sociale media of schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Laat een reactie achter

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud