Netwerkbijeenkomst

Lokaal energie uitwisselen
Nu en in de toekomst

Donderdag 23 februari 2023
15:00 tot 17:30 uur (aansluitende borrel)
Ohmweg 59, 2952 BB Alblasserdam

Komt er uit jouw productieproces restwarmte vrij? Of heb je juist een grote energiebehoefte met jouw bedrijf? Ben je benieuwd wat je met collega-ondernemers nu of in de toekomst kunt doen om energie uit te wisselen? Kom dan op 23 februari naar de netwerkbijeenkomst ‘Lokaal energie uitwisselen, nu en in de toekomst’ in Alblasserdam. Je bent van harte welkom.

We nemen je mee in de laatste ontwikkelingen, en laten met inspirerende voorbeelden zien hoe er al wordt gewerkt aan energie-uitwisseling . Met andere ondernemers en beleidsmedewerkers uit de Drechtsteden gaan we aan de slag met een toekomstschets, waarin duidelijk wordt wat ieder kan bijdragen of juist nodig heeft.

De bijeenkomst vindt plaats op 23 februari, van 15:00 tot 17:30 met aansluitend een netwerkborrel, bij Fegon Waterbehandeling in Alblasserdam. Een uitnodiging met programma volgt spoedig. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen, meld je via het onderstaande formulier.


Aanmeldformulier themasessie


Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met: Smart Delta Drechtsteden, Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht

Scroll to Top
Skip to content