Bedrijf

Uitgelichte afbeelding

DHPS

Rivierdijk 643-J
3371 EE Hardinxveld-Giessendam

Thema's


Foto's

Toegepaste maatregelen

Dakisolatie, Kleine isolerende maatregelen, Passieve zonwering, Isolerend glas, deuren & kozijnen, Weersafhankelijke regeling, Buffervat, Lucht/water-warmtepomp, Thermostatische radiatorkranen, Mechanische ventilatie, Slimme meter, Ledverlichting, Afvalscheiding en -preventie, Duurzaam inkoopbeleid en voorraadbeheer, Bedrijfskleding, Print- en kopieerbeleid, Elektrische auto’s, Regeling (elektrische) fiets-van-de-zaak of fietsplan, Regeling thuis- en/of telewerken, Organisatiecultuur sociale missie, Diversiteit

Over dit bedrijf

Hardinxveld-Giessendam
Dutch Heat Pump Solutions (DHPS) biedt oplossingen voor verduurzaming van woningen met een warmtepomp. Van ontwerp tot plaatsing, wij denken mee bij elk vraagstuk. Wij geven als duurzaamheid partner presentaties en trainingen aan gemeente, woningbouwcorporaties, architecten, bouwers, installateurs en bewoners.

Als officieel verkoop punt van de Panasonic Aquarea warmtepompen bieden wij een zeer breed pakket aan lucht/water-warmtepomp oplossingen en focussen we ons op all-electric oplossing voor Nul op de meter woningen. 

DHPS produceert vanuit de locatie in Deventer een aantal unieke duurzame dakoplossingen voor de woningmarkt. Met als doel de acceptatie van de warmtepomp te vergroten, de montage te vereenvoudigen en het rendementen te verbeteren. De meest bekende, zelf ontwikkelde, oplossingen zijn de HydroTop en de HydroCap.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud